Field (& Lay) Reports lezen?? Lees deze post!!

Field (& Lay) Reports lezen?? Lees deze post!!

Ooit eens willen weten hoe ik, Wildcouger, regelmatig de ene na de andere mooie vrouw weet te versieren??

Hoe ik vrouwen benader? Wat voor gesprekken ik aanknoop, hoe ik ze aanraak en andere belangrijke ‘stappen’ van de versier-/verleidingskunst?

Nou, hier is jouw mogelijkheid om daar zeer gedetaileerd over te lezen…..

divider

Welkom bij deze Intro Post mbt mijn unieke en zeer exclusieve Field- en Layreports (FRs/LRs).

 

Wat is het doel van deze post?
Met deze post wil ik jou inzicht geven over het nut van het lezen van FRs & LRs.
Waarom het juist interessant kan zijn als je verslagen lees. Zeker als het van ervaren ‘vrouwenversierders’ zijn.

Wat kun je er vooral van kunt leren/opsteken en de vele andere voordelen die je eruit kunt halen.

divider

Even een korte geschiedenis over mijn ervaring met reports.

Toen ik eind 2005 me begon te verdiepen in de ‘versierkunst van vrouwen’ was er nog niet veel lees-/leermateriaal hierover te vinden. Er waren slechts een kleine hoeveelheid theoretische boeken en vrijwel geen video’s over hoe het in de praktijk allemaal ging. Dus was ik vrijwel overgeleverd aan ‘verhalen’ en ervaringen van andere ‘versierders’: de zogenaamde Field- & Lay-Reports (FRs & LRs). En deze vond ik gelukkig online. Op diverse websites en nieuwsgroepen.

Na het lezen van deze reports kwam ik erachter dat dit mijn verdere ontwikkeling zeer goed te pas zouden kunnen komen. Dus begon ik zelf ook direct met het schrijven en plaatste ik deze reports op meerdere Nederlands forums.
Daar kreeg ik meestal binnen een dag behulpzame feedback en vele handige tips als reactie op terug. En hiermee kon ik dan meteen weer verder mee aan de slag.

Tussen 2006 en 2008 schreef ik bijna wekelijks deze reports, plaatste ze op de forums en dankzij alle ontvangen feedback groeide ik heel snel door tot een zeer succesvolle Pick-Up Artist (PUA).
Iemand met heel veel ervaring, kennis en ook iemand die als mede hierdoor met veel vrouwen in bed was beland.
En met de dan daaruit vloeiende verslagen kon ik vervolgens andere (onervaren) mannen helpen, motiveren en inspireren om beter te worden.
Doordat ik zo succesvol was, begon men sommige ‘handelingen’ uit de reports zelfs te immiteren en vaak met succes.
(Om dat te lezen, was natuurlijk een hele eer.)

Vanaf 2008 nam ik steeds meer een ‘adviserende’ rol aan en stopte geleidelijk met het schrijven. Zo af en toe schreef ik nog wel eens een report(je), maar niet meer zo actief als daarvoor.

Maar eind 2015 kreeg het geheel een opleving. Dit is vooral te danken aan diverse leden in de vele WhatsApp-groepen waar ik in zit.
Ik plaatste hier en daar enkele keren korte of zeer beknopte verslagen over mijn nieuwste ‘avonturen’, en dit vond men super interessant en vooral erg leerzaam.
Vervolgens kreeg ik vaak de vraag of ik bereid was om wat uitgebreidere hierover te willen gaan schrijven, want men had hier en daar al meerdere van mijn wat oudere verslagen gelezen.

Ik dacht toen: “Ach, waarom niet. Misschien kan ik daarmee meer mannen helpen, motiveren en inspireren.
Dus besloot ik om weer wat actiever FRs & LRs te gaan schrijven en zie HIER het resultaat.

divider

divider

Dus wat zijn reports nu eigenlijk en wat is de werkelijke nut van z’n report?

Het antwoord op de eerste vraag zal ondertussen wel duidelijk zijn.
Een report is een (kort/lang) verslag waarin men beschrijft hoe men een vrouw heeft weten te versieren. Ongeacht het resultaat.

Hierbij maakt men het onderscheid tussen twee vormen, nl. Het Field Report & het Lay Report:
Een Field Report (FR) is een verslag waarbij de ontmoeting met een vrouw eindigt in het verkrijgen van bijv. haar telefoonnummer of in een andere soortgelijk resultaat.
Een Lay Report (LR) is eigenlijk een FR waarbij men met de versierde vrouw in bed eindigt/belandt. (Een Full Close in ‘vaktermen’. ;D )

Het antwoord op de tweede vraag: “wat is de werkelijke nut van een report”, luidt als volgt:
Met het schrijven van een FR of LR legt men in principe ‘op schrift’ vast hoe de ‘versierpoging’ is verlopen.
En aan de hand van dit report is het nauwkeurig analyseren, waar het mogelijk fout of juist goed is gegaan tijdens de interactie met de betreffende vrouw, veel eenvoudiger.
Verder kan je met dit verslag hulp gaan vragen bij meer ervaren ‘versierders/PUAs’ of coaches. Zij geven, dankzij jouw report, dan handige en vooral praktische tips waar jij dus verder mee aan de slag kunt gaan.
Ook geeft het schrijven een goede beeld van de groei die je hebt doorlopen, en kan het je zelfs verder motiveren en inspireren om nog beter te worden.

Dit dus in het ‘kort’ over FRs en LRs.

divider

Hoe heb ik het posten van mijn reports aangepakt?
Omdat het hier vaak om zeer ‘persoonlijke’, gedetaileerde en vooral om NSFW (Not Suitable For Work) verslagen gaat, vaak aangevuld met onthullende foto’s en eventuele andere bestanden, vond ik het noodzakelijk om dit goed af te schermen voor het ‘overige’ publiek.
Dit om privacy redenen en uiteindelijk ook de ‘veiligheid’ van de personen, die in deze REPORTS staan, te ‘waarborgen’.

En als oplossing heb ik het volgende bedacht:
Elk report/verslag wordt door een (individueel) wachtwoord afgeschermd..
(Niet 1 wachtwoord voor alle reports, maar voor elk individueel report een eigen wachtwoord)

divider

divider

Maar hoe kan ik ze dan lezen?“, hoor ik jou denken..??
Dat kan op 2 manieren:
1.) Je stuurt een E-mailtje naar het Report E-mailadres. Jij ontvangt dan binnen een korte tijd een bestand met daarin de complete lijst van reports incl. de bijbehorende wachtwoorden. Tevens voeg ik je direct toe aan de mailinglijst, zodat je vanaf dat moment de nieuwste wachtwoorden automatisch ontvangt.
(Check voor alle zekerheid ook je SPAMBOX).

2.) Je schrijft je in op de Titan Seduction nieuwsbrief (d.m.v. de pop-up op de website) en jij ontvangt dan automatisch bij het verschijnen van een nieuw verslag een nieuwsbrief met daarin een overzicht en alle wachtwoorden van de reports/posts.

3.) Je kunt ook op DEZE LINK klikken en je vervolgens rechtstreeks aanmelden op de betreffende mailinglijst.

(Ik beloof tevens dat ik je niet zal doodspammen met allerlei marketing bullshit, maar wel breng ik je af en toe even op de hoogte van workshops, seminars en nieuwe video’s op ons vernieuwde YouTube kanaal.)

divider

Hoe vaak worden er reports/verslagen gepost?
Mijn streven is om deze enkele keren per maand op de website te plaatsen.
Naast de ‘laatste avonturen’ zal ik mogelijk ook een paar interessante reports uit de oude ‘doos’ (2006-2008) plaatsen. Dat was namelijk de periode waarin ik me begon te verdiepen in het ‘versieren van vrouwen’. Een zeer leerzame periode.

 

Rest mij jou heel veel leesplezier toe te wensen en probeer er eventueel wat van op te steken.. EN het is in principe ook nog eens allemaal ‘gratis advies’.. 😉

Voor een compleet overzicht van alle Reports klik je HIER.

 

Met vriendelijke groet,

Wildcouger Peter

mvg