Titan Seduction

Titan Seduction

Opgericht:
Januari 2009 te Amsterdam (NL)

Oprichter / Eigenaar:
Wildcouger (Peter K.S.)

Thuisbasis:
Amsterdam & Eindhoven

Missie

De missie van Titan Seduction is mannen te helpen om hun droomvrouw te ontmoeten, aan te spreken en te verleiden.

Visie

De visie van Titan Seduction is het leveren van diverse diensten, zoals workshops, mini-seminars en andere persoonlijke en groepsactiviteiten.
Daarbij staat het behalen van persoonlijke resultaten van onze cliënten voorop.

Om dit te bereiken, werkt onze coach al jaren nauw samen met zijn cliënt(en) om de diverse hindernissen, drempels en andere uitdagingen te overwinnen.
Onze coach put zijn ervaring, inzicht en kennis uit jarenlange persoonlijke ervaring op gebied van diverse facetten tijdens het versieren.

Doelstelling

Onze doelstelling is heel eenvoudig geformuleert en bereikt:
Als onze cliënt(en) zonder erbij na te denken en andere eventuele hindernissen op een vrouw afstapt en deze respectvol en doeltreffend weet te versieren.

Dan pas mag onze coach stellen dat het doel van de cliënt is behaald en zijn workshop een succes is geweest.

Overige

Titan Seduction is een in Amsterdam en Eindhoven gevestigd coaching bedrijf dat in 2009 werd opgericht door Wildcouger (Peter) en volledig is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met flirten, versieren, daten, verleiden, seks en relaties.
Dankzij de jarenlange ervaring op nationaal en internationaal gebied, heeft Titan Seduction een bijzondere goede staat van dienst weten op te bouwen.

Onze zeer gepassioneerde, gedreven en gemotiveerde coach (Wildcouger) leert, d.m.v. diverse exclusieve, op maat gemaakte workshops, mini-seminars en andere educatieve vormen, hoe mannen eenvoudig vrouwen kunnen aanspreken, flirten, versieren en daten.

Wij leggen met onze workshops de nadruk op het praktijkgedeelte, omdat iedereen zeer snel en makkelijke theorieën uit de vele boeken kan citeren. Maar als het uiteindelijk op het praktijkgedeelte aankomt, zijn daar nog steeds vele hindernissen te overwinnen.

Wij zorgen ervoor dat al onze kennis, ervaring en hulp, geheel tot beschikking staat van onze cliënt(en), zodat hij die ene ‘Vrouw Van Zijn Dromen en Leven’ zal kunnen veroveren.
Hiervoor leren wij onze cliënt, JOU, vaardigheden en technieken aan, die men vervolgens met het grootste gemak kan toepassen, verfijnen en zelfs verder kunt gaan uitbreiden.

Samen met Wildcouger gaan wij JOU helpen jezelf te ontpoppen tot de persoon die jij allang wilt zijn:

‘Een man die weet hoe je vrouwen met respect en gemak kan ontmoeten, aanspreken, verleiden of versieren.’

Bij Titan Seduction klop je dus duidelijk aan als je uitgedaagt of ondersteunt wilt worden om op een bepaald vlak te groeien.

Mocht je meer informatie of nog vragen beantwoord willen hebben, contacteer ons dan middels de Contact Pagina en onze coach zal jou dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Je kunt onze activiteiten ook volgen via onze Facebook- en Twitter pagina. Klik hiervoor op de bijbehorende icoontjes.