Wildcouger

Wie is Wildcouger

Naam:
Wildcouger
Wildcouger Peter

Slogan:
I love my women shaken, and not stirred...

Beroep:
Dating Coach (Day- & Nightgame)
Lifestyle Coach

Functie:
(2009 - ) Oprichter + (privé) coach -- Titan Seduction
(2011 - ) Oprichter + organisator ---- Dutch Bootcamps.nl(evenementen, workshops, mini-seminars e.a.)
(2015 - ) Oprichter + (privé) coach -- Nightgame Seduction
(2015 - ) Oprichter + (privé) coach -- Daygame Seduction

Info:
Geboren: 1969, Nijmegen (NL)
Nationaliteit: Nederlandse
Woonachtig: Eindhoven, Amsterdam
Talen: Nederlands, Engels, Duits, Hongaars

Biografie:

Eind 2005 kwam Wildcouger in aanraking met het boek 'The Game' van Neil Strauss en dit intrigeerde hem zo dat hij zich meteen verder in het materiaal verdiepte. Met name het versieren van vrouwen tijdens het uitgaan (het Nightgame aspect) fascineerde hem zeer. En omdat hij met veel inspanning aan zijn verdere ontwikkeling als Pick-Up Artist (PUA) ging werken, kon hij zijn "game" vaardigheden tot ongekende hoogte tillen.

De stijl die Wildcouger in de loop der jaren zelf ontwikkeld heeft, wordt als zelfbewust, zelfverzekerd, positief agressief, mannelijk, fysiek en als "natuurlijk" (Natural) omschreven.
Zijn enthousiasme, energie en passie zijn legendarisch. Net als zijn succes met mooie vrouwen. Hierdoor is hij één van de meest bekendste gezicht binnen de Nederlandse Pick-Up (PUA) scene geworden en zelfs buiten diens grenzen.
Vanaf het eerste moment dat hij met deze "subcultuur" in aanraking kwam, is hij nauw betrokken bij de Nederlandse community en heeft zich altijd mateloos ingezet om deze samen te brengen en te houden. Veelal door het organiseren van o.a. Mini- en BIG-Meetings in steden als Amsterdam en Eindhoven.

In 2009 startte hij zijn eigen, inmiddels succesvolle, datingcoach bedrijf, Titan Seduction, om zo nog meer mannen te kunnen helpen vrouwen aan te spreken of te verleiden/versieren.
Dit deed hij d.m.v. het geven van succesvolle 'op maat gemaakte' privé-workshops, die vandaag de dag nog regelmatig door heel Nederland gegeven worden. En gezien zijn jarenlange ervaring als coach, kan hij hierdoor snel de uitdagingen en struikelpunten van de cliënt analyseren en ook direct daarop inspelen. Hier heeft de cliënt natuurlijk veel baat bij, daar deze meteen snel de correcte actie kan ondernemen en vervolgens succesvol wordt.
Verder geeft hij doorlopend gratis advies aan mannen die hem er specifiek om vragen, want het is nog steeds zijn passie en toewijding die hem ertoe zet deze en andere mannen te helpen en tevens verbonden houden aan deze bijzondere gemeenschap.

Naast Titan Seduction is hij sinds 2011 ook bezig met het organiseren van succesvolle en uitverkochte Dutch Attractions (DA-)Bootcamps, seminars, mini-workshops en andere evenementen met zijn nieuwe onderneming genaamd: Dutch Bootcamps.nl.
Wildcouger begon zelf ook ooit als spreker bij eerdere Bootcamps en had hierdoor reeds een zeer excellente reputatie opgebouwd. Maar omdat deze evenementen soms organisatorisch niet allemaal vlekkeloos verliepen, besloot hij deze zelf te gaan organiseren. Hiermee was de geboorte van Dutch Bootcamps.nl een feit. Uiteindelijk wilt hij dit bedrijf verder laten uitgroeien tot een succesvolle evenementen organisatie dat zich, voor nu, exclusief op de Pick-Up community richt. Maar er zijn ondertussen ook plannen om dit bedrijf internationaal te laten doorbreken en zich op andere markten te richten.

Naast zijn inzet en toewijding voor de Pick-Up gemeenschap, werkt hij full-time in de finaicieële branch en runt hij daarnaast nog een ander succesvol bedrijf. Dit specifieke bedrijf werd in 2011 opgezet om eigen concepten en ideeën te realiseren.
Inmiddels vallen meerdere bedrijven hieronder, zoals een website dat nieuws en reviews aanbiedt op het gebied van film, televisie en theater, een consultancy bedrijf dat financieel advies geeft aan startende ondernemers, een grafisch- & productdesign studio en een evenementen organisatie dat exclusieve feesten organiseert in Nederland. Verder vervult Wildcouger een adviserende functie voor talloze andere evenementen organisaties en enkele MKB-bedrijven.

Kortom, Wildcouger Peter is een zeer actieve persoon met een passie voor het ondernemen en een smaak voor mooie vrouwen.

Voor meer info over de activiteiten van Wildcouger surf je naar zijn persoonlijke Facebook- en Twitter pagina.