YouTube Nieuws

YouTube Nieuws

Hallo allemaal.

Zoals bij de meeste bezoekers het niet is ontgaan, heeft er een uitbreiding plaatsgevonden m.b.t. deze website, namelijk de herlancering van het Titan Seduction YouTube-kanaal.

Wat is er ‘gebeurd’?
Al een lange periode liep ik met het idee om wat meer te gaan doen met video’s. Dit, omdat er veel vraag naar was en ik het gewoon leuk vond om me hier verder in te gaan verdiepen.
Daarnaast vond ik het medium ‘video’ altijd wel interessant. Dus waarom ook niet??? 😉

En deze post is er dan ook om aan te kondigen dat de afgelopen weken daar dan eindelijk gehoor aan is gegeven.

Om het allemaal in goede banen te geleiden, heb ik in deze afgelopen weken mijn YouTube-kanaal flink opgeschoond en de basis gelegd om toekomstige video’s duidelijk en georganiseerd aan jou te kunnen presenteren.

Daar hoorde o.a. een intro video voor het kanaal bij en het opstellen van playlists voor de diverse nieuwe rubrieken waaronder de toekomstige video’s terug te vinden zullen zijn.

Nadat een introductie video was gepost, waarin ik aankondigde wat ik van plan was en mensen op riep om vragen te stellen, kwamen er al meteen enkele interessante vragen binnen.
Met deze vragen ben ik meteen aan de slag gegaan en kon niet veel later al beginnen met het schrijven voor mijn eerste video in de rubriek “Vraag het aan Wildcouger”.

Met een greenscreen in mijn studio, begon ik daarna meteen met het filmen van deze intro video. En na het editten kon ik afgelopen weekend deze direct in de betreffende rubriek online zetten.

Hierbij de link naar de betreffende playlist: ‘Vraag het aan Wildcouger’

 


 

Ondertussen ben ik ook begonnen met het schrijven van scripts voor een nieuwe reeks met als basis een aantal gidsen die ik ruim 6+ jaar geleden ooit eens geschreven en op diverse forums heb geplaatst. De opnames daarvan zullen binnenkort al gaan plaatsvinden.

Deze video’s zullen vervolgens ondergebracht worden in de playlist: ‘Wildcouger’s Tips’

 

Wil jij dus op de hoogte blijven van nieuwe en interessante video’s? Ga dan naar mijn YouTube-kanaal en abonneer je er direct op.

OF DRUK DIRECT HIER >>> Abonneer
 

Als je mijn video’s interessant vindt, geef ze dan meteen even een LIKE??

Hartelijk bedankt voor je attentie en voor het lezen van dit stukje.

 

PS: Binnenkort verschijnen er ook weer een aantal nieuwe Field- en Lay Reports (FRs & LRs). Ga daarvoor naar de ‘Reports’ pagina

Met vriendelijke groet,

Wildcouger Peter

mvg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.